Başcanlar arı maması şurubu, dengeli bir şeker türü yelpazesine (fruktoz, glikoz, sakaroz) ve en saf pancar şekeri bazına sahip, sıvı, kullanıma hazır bir arı mamasıdır. Yüksek fruktoz oranı peteklerde kristal oluşumunu engeller. Yüksek şeker konsantrasyonu, şurubu mikrobiyolojik bozulmaya karşı dirençli hale getirir.

Şeker türü spektrumunun ideal bileşimi, arıların besin maddelerinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlar. Besin konsantrasyonu / yem değeri yaklaşık %72,7'dir. 1 kg (veya 1 litre) Başcanlar arı maması şurubu, 0,73 kg kristalize şekere karşılık gelir.

Başcanlar arı yemi şurubu, özellikle erken ve geç kış beslemesi için faydalıdır:

- Özel tarifi, mamanın doğal arı mamalarına olabildiğince yakın olduğu anlamına gelir.

- Kolay alım ve kullanım – daha düşük ters çevirme çabası, arının enerji dengesini korur. Testler, yaklaşık %15'lik enerji yararları göstermiştir.

- Mikrobiyolojik bozulmaya karşı yüksek direnç, daha uzun raf ömrü sağlar

- Hijyenik, zaman kazandıran ve kullanımı kolay

- Hırsızlığı önlemek için, sıvı yiyecekler yalnızca kovan içinde sunulmalıdır

- Yiyecekleri arılığın dışına dökmekten kaçının. Mümkünse, besleme akşamları yapılmalıdır. Çekirdek kolonilerinin giriş deliklerini birkaç santimetreye indirin.

Saklama Koşulları:

10°-17°C arasında kuru bir yerde saklayın. Dondan kaçının.

Son kullanma tarihi:

Orijinal ticaret biriminde arı maması şurubu: 18 ay.

Tek ambalaj: 12 ay. Sağlam paketleme ve uygun hijyen sağlandı.

Zamanında kullanılmak üzere açık paketler.